Επικαιρότητα
Ανακοίνωση - διευκρίνηση της Altec για τη φορολογία εισοδήματος

Αγαπητοί Συνεργάτες / Πελάτες,

Προς άρση των παρεξηγήσεων αναφορικά με την επιστολή απόσυρσης της εφαρμογής xLINE - Φορολογία Εισοδήματος, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

1. Η απόσυρση αφορά την διάθεση της εφαρμογής με την υπάρχουσα μορφή της και ειδικότερα, την δωρεάν διάθεσή της από το διαδίκτυο (internet) σε ιδιώτες αλλά και σε μη πελάτες της ALTEC SOFTWARE,

2. Για τους λογιστές πελάτες της ALTEC SOFTWARE, θα κυκλοφορήσει μια νέα διαχείριση φορολογικών & λογιστικών εντύπων (πλήρως συμβατή με τα δεδομένα της αποσυρόμενης εφαρμογής), η οποία θα είναι εμπλουτισμένη με πλήθος νέων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων,

3. Η νέα διαχείριση, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες λογιστές, πελάτες της ALTEC SOFTWARE με τις εφαρμογές ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Λογιστικό πακέτο & xLINE λογιστική σουίτα.

4. Η υποστήριξη της εφαρμογής xLINE - Φορολογία Εισοδήματος, θα συνεχιστεί ΜΟΝΟ για τους λογιστές πελάτες της ALTEC SOFTWARE, μέχρι την κυκλοφορία της νέας διαχείρισης

 
Με έξι εφορίες θα μείνει η Θεσσαλονίκη

Τι προβλέπει το 25σέλιδο πόρισμα της επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών

Πώς θα διαμορφωθεί ο νέος χάρτης των ΔΟΥ σε όλη την επικράτεια μέχρι το τέλος του 2012

Καταργούνται 213 από τις 288 εφορίες που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια μέχρι το τέλος του 2012, αν εφαρμοστεί το φιλόδοξο σχέδιο ριζικής αναδιοργάνωσης των φορολογικών περιφερειακών υπηρεσιών, που κατήρτισε ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, αποτελούμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και μια εκπρόσωπο των εργαζομένων στις ΔΟΥ.

Φορολογικός Καλλικράτης (Σελ.1)

Φορολογικός Καλλικράτης (Σελ.2)

 
Χρωστάς στο Δημόσιο; Λουκέτο!

λουκέτοΧρωστάς στο Δημόσιο; Λουκέτο!

 

Με κατέβασμα των ρολών απειλεί τους επαγγελματίες που έχουν οφειλές προς το Δημόσιο το υπουργείο Οικονομικών.

Η υστέρηση των εσόδων του προϋπολογισμού κατά σχεδόν 2 δισ. ευρώ έχει σημάνει συναγερμό στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο στρέφει πλέον την προσοχή του στους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του Δημοσίου. Σε αυτή την κατεύθυνση, το υπουργείο Οικονομικών προωθεί νομοθετική ρύθμιση με την οποία προβλέπεται ότι η εφορία θα περνάει «λουκέτο» στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις των... μπαταχτσήδων.

 
Ντου του ΣΔΟΕ στο ποδόσφαιρο!

ποδόσφαιροΝτου του ΣΔΟΕ στο ποδόσφαιρο!

 

Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε πως το ΣΔΟΕ έχει κάνει 120 ελέγχους σε ισάριθμους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, διαιτητές και μάνατζερ με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη διακίνηση μαύρου χρήματος!

Το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε 120 ελέγχους σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες, διαιτητές και μάνατζερ με στόχο τη πάταξη της φοροδιαφυγής και τη διακίνηση μαύρους χρήματος όπως έκανε γνωστό ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στη Βουλή! Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν και η απάντηση στη σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη.

 
Προαιρετική ασφάλιση διαζευγμένων

δήλωσηΔυνατότητα προαιρετικής ασφάλισης διαζευγμένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

 

Ο/Η διαζευγμένος/η σύζυγος που τυγχάνει ανασφάλιστος/η έχει την δυνατότητα να διατηρήσει το δικαίωμα που είχε πριν την λύση του γάμου για παροχές ασθένειας και μητρότητας σε είδος (ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη) σαν άμεσα ασφαλισμένος/η. Το δικαίωμα αυτό διατηρείται σε οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα ή το δημόσιο, όπου ήταν ασφαλισμένος ο άλλος σύζυγος για τον κλάδο παροχών ασθενείας σε είδος.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 611 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 611 από 611