ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΕΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΛΑΕΚ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος στο πλαίσιο του Προγράμματος Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 1-49 2022, δημιουργεί τμήματα στα οποία μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, που απασχολούνται σε επιχειρήσεις με 1-49 υπαλλήλους. Η διάρκεια παρακολούθησης του κάθε προγράμματος είναι 40 διδακτικές ώρες (10 μαθήματα), για τις οποίες ο κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει μετά τη λήξη του σεμιναρίου εκπαιδευτικό επίδομα 200,00 ευρώ χωρίς καμία επιβάρυνση για τον συμμετέχοντα ή τον εργοδότη του. Κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής, σε έναν μόνο φορέα κάθε έτος. Τα μαθήματα θα υλοποιούνται δια ζώσης στις αίθουσες του Συλλόγου, 1 έως 2 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.

Θεματικά αντικείμενα των προγραμμάτων θα είναι τα εξής:

1. ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το σεμινάριο πραγματεύεται επίκαιρα λογιστικά θέματα, θέματα φορολογίας Φ.Π. και Ν.Π. σύμφωνα με τους τελευταίους νόμους και εφαρμογές, καθώς και τις αλλαγές σε εργατικά και ασφαλιστικά θέματα. Απευθύνεται σε λογιστές, βοηθούς λογιστών, εργαζόμενους σε λογιστικά γραφεία και λογιστήρια εταιρειών. Επιπλέον εισαγωγικές ενότητες που θα συμπεριληφθούν είναι οι τεχνικές επικοινωνίας, ανάπτυξη συνεργατικών δεξιοτήτων και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου κλπ.

2. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι ενότητες του σεμιναρίου θα είναι: Επιχειρηματικότητα, Όραμα και στόχοι επιχείρησης, Οργανωτική κουλτούρα, Αρχές Διοίκησης, Διαχείριση εργατικού δυναμικού, Ενίσχυση επαγγελματικής εικόνας, Προϋποθέσεις δυνατής ομάδας, Στόχοι, ρόλοι και ηγεσία ομάδας, Ανάπτυξη συνεργατικών δεξιοτήτων, Τεχνικές επικοινωνίας και Διαπροσωπικές σχέσεις, Διαχείριση καταστάσεων και προβλημάτων κλπ.

3. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Οι ενότητες του σεμιναρίου θα είναι: Ενίσχυση επαγγελματικής εικόνας, Κοινωνικές δεξιότητες, Τεχνικές επικοινωνίας, Διαπροσωπικές σχέσεις, Ανάπτυξη προσωπικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, Ανάπτυξη διαπραγματευτικών ικανοτήτων, Η τέχνη της πειθούς, Οργανωτικές δεξιότητες, Οργάνωση εργασιών και Διαχείριση χρόνου, Αντιμετώπιση εργασιακού άγχους, Διαχείριση καταστάσεων και προβλημάτων, Πρωτοβουλία και ανάληψη δράσης, Ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας και συνεργατικών δεξιοτήτων, Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών.

4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι ενότητες του σεμιναρίου θα είναι: Τεχνικές Επικοινωνίας – Δημόσιες σχέσεις, Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, Τηλεφωνική και γραπτή επικοινωνία, Διαχείριση παραπόνων και δυσαρεστημένων πελατών, Αντιμετώπιση καταστάσεων, προβλημάτων και κρίσεων στον εργασιακό χώρο, Η τέχνη της διαπραγμάτευσης – Τεχνικές ανάπτυξης διαπραγματευτικών δεξιοτήτων, Η τέχνη της πειθούς.

5. ΠΩΛΗΣΕΙΣ – DIGITAL MARKETING

Οι ενότητες του σεμιναρίου θα είναι: Επικοινωνία, Κοινωνικές δεξιότητες, Τεχνικές πωλήσεων – Ανάπτυξη δεξιοτήτων πώλησης, Τεχνικές ανάπτυξης διαπραγματευτικών δεξιοτήτων, Η γλώσσα της πειθούς, Εξυπηρέτηση πελατών, Ψηφιακές δεξιότητες, Ψηφιακά εργαλεία, Digital marketing & advertising, Social media marketing

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, τις 2 υπεύθυνες δηλώσεις, να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αίτηση και να σταλούν όλα σε ένα (1) αρχείο pdf στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με θέμα-τίτλο μηνύματος «ΑΙΤΗΣΗ ΛΑΕΚ-ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ» έως τις 14/10/2022

Αιτήσεις που δε θα είναι πλήρως συμπληρωμένες ή που δε θα συμπεριλαμβάνουν όλα τα δικαιολογητικά δε θα γίνονται δεκτές.

e5894bb12b0a939ca25d309d0109cb7a-0.jpge5894bb12b0a939ca25d309d0109cb7a-1.jpg