Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Ανακοίνωση Διεξαγωγής Webinar ΣΟΛΝΘ

Ανακοίνωση
Διεξαγωγής Σεμιναρίου ΣΟΛΝΘ

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 θα διεξαχθεί
Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα:
Ειδικό Καθεστώς Πρακτορείων Ταξιδιών του Άρθρου 43, ν.2859/2000
στην Πράξη

Θεματολογία:

Ειδικό καθεστώς Πρακτορείων Ταξιδιών, Φορολογητέα Αξία, Προϋποθέσεις επιχειρήσεων υπαγωγής στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ, Παρατηρήσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων του ειδικού καθεστώς ΦΠΑ, Υπηρεσίες πρακτορείων που δεν ανήκουν στο ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α., Υπολογισμός Μικτής αμοιβής Πρακτορείων του άρθρου 43, Παράδειγμα υπολογισμού Μικτής Αμοιβής για «ταξίδι – πακέτο» σε Ε.Ε., Παράδειγμα υπολογισμού Μ. Α. για «ταξίδι – πακέτο» σε Ελλάδα, Παράδειγμα υπολογισμού Μικτής Αμοιβής για «ταξίδι – πακέτο» σε Τ.Χ., Καταχωρήσεις στα λογιστικά βιβλία (ΕΓΛΣ ή ΕΛΠ), Διαχωρισμός Μικτής Αμοιβής πακέτου σε Ε.Ε. και Τρίτων Χωρών (ΠΟΛ 1221/29-8-1995), Παραδείγματα διαχωρισμός Μικτής Αμοιβής για μεταφορές (ΠΟΛ 1221/1995), Παραδείγματα «ταξίδια – πακέτα» εντός και εκτός Ε.Ε. – Εκκαθάριση και απόδοση Φ.Π.Α. στο τέλος της χρήσης
Εισηγητής: Γεώργιος Σαρδέλης, Οικονομολόγος - Συγγραφέας

Ημερομηνία διεξαγωγής: Δευτέρα 14 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 18.00

Κόστη Συμμετοχής:
Μέλη οικονομικώς τακτοποιημένα: 15 ευρώ
Μη μέλη: 30 ευρώ
• Πληρωμή με κατάθεση στον Λογαριασμό Πειραιώς του ΣΟΛΝΘ
Αρ. Λογ.:5239027542477 IBAN: GR06 0172 2390 0052 3902 7542 477

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικώς στο 2310513875.

Το link της σύνδεσης στην πλατφόρμα θα σταλεί με email στους συμμετέχοντες την ημέρα του σεμιναρίου. Η είσοδος σε αυτήν προϋποθέτει τη δήλωση του ονοματεπώνυμού του συμμετέχοντα.