ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη διοργάνωση επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης με επιταγή (voucher) με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (e learning) για Δικηγόρους, Γιατρούς, (συμπεριλαμβανομένων των Οδοντιάτρων, Ψυχιάτρων και λοιπού Ιατρικού Προσωπικού), Μηχανικούς/Αρχιτέκτονες, Οικονομολόγοι/Λογιστές, Εκπαιδευτικούς και Ερευνητές που έχουν πληγεί από την κρίση του κορωνοϊού.

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν μέσω της επιδοτούμενης κατάρτισης καταρχάς στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων με εμπέδωση των νέων τεχνολογικών και ψηφιακών εργαλείων χρήσιμων για το επάγγελμα ή το λειτούργημά τους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την επαγγελματική εμπειρία των ωφελουμένων καθώς και εντέλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο.

Ειδικότερα οι όροι του προγράμματος έχουν ως εξής:

- Οι ώρες της τηλεκατάρτισης είναι 100.
- Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι συνολικού ύψους 600 ευρώ για κάθε ωφελούμενο.
- Η υλοποίηση του προγράμματος καθώς και η καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος θα ολοκληρωθούν εντός του Απριλίου.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, οι ωφελούμενοι θα λάβουν και πιστοποίηση για τα αντικείμενα κατάρτισης.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι και πελάτες αυτών που επιθυμούν να πάρουν μέρος θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο είτε στέλνοντας mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στη γραμματεία στον αριθμό 2310513875 έως την Παρασκευή 3/4.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν στις 10/4 για την έναρξη του προγράμματος. Στις 14/4 θα κατατεθούν στους λογαριασμούς τους τα 400 ευρώ της επιδότησης και με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης στις 30/4 τα υπόλοιπα 200 ευρώ. Το συνολικό ποσό των 600 ευρώ είναι καθαρό και δεν υπάρχει καμία άλλου είδους επιβάρυνση για τον συμμετέχοντα.