Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας.


Με δεδομένη τη νέα κατάσταση λόγω κορωνοϊού και κατόπιν σημερινής απόφασης του Δ.Σ. του ΣΟΛΝΘ, θα συλλεχθούν ερωτήματα που αφορούν σε κάθε διεκπεραίωση διαδικασιών σε σχέση με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας από τους συναδέλφους. Στη συνέχεια, τα ερωτήματα θα σταλούν στα αρμόδια υπουργεία ώστε να ζητήσουμε απαντήσεις, διευκρινίσεις και σαφείς κατευθύνσεις για τον χειρισμό των θεμάτων αυτών.
Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη και όλους τους συναδέλφους, να συντάξουν ορθά και εμπεριστατωμένα τα ερωτήματα τους και να τα στείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


Καλή δύναμη σε όλους.