Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Oι Άγγλοι φεύγουν, η ΕΕ τρίζει, το Βερολίνο ανησυχεί
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 07:40

Ο αλληλοσπαραγμός των ελίτ

Το Brexit μπορεί να συνοψιστεί σε ελάχιστες λέξεις: Η ΕΕ τρίζει, οι Άγγλοι φεύγουν. Με τις ευλογίες του Στέμματος και τη συμφωνία σαφούς λαϊκής πλειοψηφίας. Ο Τζόνσον με το πόδι στο τραπέζι να δείχνει τη σόλα του παπουτσιού του φάτσα στον Μακρόν, αποκαλύπτει απόλυτη περιφρόνηση σε μια Γαλλία "τσιράκι" του Βερολίνου. Μετά ψέλλισαν ότι έκαναν αστειάκια, δικαιολογίες για να απαλύνουν την ωμή προσβολή.

 
Πολεμικές αποζημειώσεις : Η Ιταλική Δικαιοσύνη δικαίωσε οριστικά τα θύματα του Διστόμου
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 07:39

Δικαιώνεται άλλη μια φορά ο ιστορικός αγώνας που έδωσε ο ευπατρίδης της δικηγορίας Γιάννης Σταμούλης, με τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε εχθές από το Ανώτατο Αναιρετικό Ιταλικό Δικαστήριο, αναφορικά με την υπόθεση της αποζημίωσης των Διστομιτών από τη Γερμανία. Απόφαση-σταθμός του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ιταλίας, ανοίγει το δρόμο, για να εισπράξουν τις πολεμικές επανορθώσεις από τις θηριωδίες των ναζί, οικογένειες θυμάτων του Διστόμου. με τις εισπράξεις από τα εισιτήρια των Ιταλικών σιδηροδρόμων, στα οποία έχουν συμμετοχή και οι Γερμανοί.

 
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 12:59

Με τις υποχρεώσεις μας για πληρωμές τοκοχρεωλυσίων για τα τεράστια χρέη της χώρας που συνεχώς αυξάνονται, με το υπερτιμημένο,το σκληρό ευρώ και την οικονομία μας σε ελεύθερη πτώση, είναι γελοίο να πιστεύουμε ότι, θα έρθει  η ανάπτυξη και ότι, θα γίνουμε  ανταγωνιστικοί.  Πόσες ακόμα εσωτερικές υποτιμήσεις, πόση περισσότερη λιτότητα, περικοπές, φτώχεια, ανεργία, απελπισία, δυστυχία; Πόσες περισσότερες θανατηφόρες πυρκαγιές λόγω περικοπών, μπορεί να αντέξει η δύσμοιρη χώρα;

 

 
Καθαρή έξοδος από τα Μνημόνια και ταχύρυθμη ανάπτυξη - Από το ένα παραμύθι στο άλλο
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 12:32

Αρκετοί Έλληνες, εξουθενωμένοι από τα καθημερινά και άλυτα προβλήματά τους, πριν ένα χρόνο είχαν αφεθεί να περιπλανηθούν στα ονειρικά μονοπάτια του μαγευτικού παραμυθιού: καθαρή έξοδος από τα Μνημόνια και αναπτυξιακό σχέδιο. Τώρα οι ίδιοι ή κάποιοι άλλοι συμπατριώτες μας πιστεύουν το άλλο παραμύθι, ότι έρχεται η ταχύρυθμη ανάπτυξη που θα αλλάξει την Ελλάδα. Δυστυχώς, για εμάς τους ανθρώπους, τα όνειρα και τα παραμύθια τελειώνουν απότομα. Η αφύπνιση είναι πάντα οδυνηρή.

 

 
ΑΑΔΕ: Απίστευτες ιστορίες φοροδιαφυγής στα ελληνικά νησιά
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2019 14:31

Ξενοδοχεία "ξέχασαν" να δηλώσουν ότι

άνοιξαν

Κατάλυμα στη Σαντορίνη με 40 δωμάτια δήλωσε μηδενικά έσοδα από διανυκτέρευση για τον μήνα Ιούνιο. Σε άλλη περίπτωση, στην Κορινθία, κατάλυμα με 80 δωμάτια υπέβαλε δήλωση με έσοδα ύψους 5.000 ευρώ ενώ στην Κέρκυρα επιχείρηση 80 δωματίων δήλωσε 1.000 ευρώ. Οι ιστορίες φοροδιαφυγής στο χώρο της ενοικίασης δωματίων δεν έχουν τέλος. Στην Πάτμο κατάλυμα 25 δωματίων δήλωσε έσοδα 500 ευρώ, στην Κεφαλονιά επιχείρηση 40 δωματίων δήλωσε 9.000 ευρώ, ενώ για 25 δωμάτια στην Μεσσηνία δηλώθηκαν 4.5000 ευρώ.

 

 
Σελίδα 29 από 1134