Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Economist: Η Ελλάδα πρέπει να λάβει μια μεγάλη ελάφρυνση χρέους
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 05:04

Έχει έρθει η ώρα για την οριστική διευθέτηση των δημόσιων οικονομικών της Ελλάδας και υπάρχει ισχυρό επιχείρημα για δημοσιονομική χαλάρωση τώρα, αναφέρει το περιοδικό Economist σε άρθρο γνώμης του, με τίτλο: "Η Οδύσσεια του ελληνικού χρέους" και υπότιτλο: "Η Ελλάδα θέλει ελευθερία. Οι πιστωτές της δεν θέλουν να έχει αυτή "δωρεάν γεύμα". Μία νέα διαπραγμάτευση είναι αναγκαία".

 
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 11:39

Δεν ασκείται εθνική κυριαρχία όταν δεν φυλάσσονται τα σύνορα κι όταν μπουλούκια αγνώστων εισβάλλουν σε μία χώρα. Οι πολίτες δεν έχουν λόγο να πληρώνουν φόρους για να βλέπουν την πατρίδα τους να εποικίζεται από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, που μπαίνουν όποτε κι από οπουδήποτε θελήσουν στην Ελλάδα, όντες βέβαιοι ότι αυτή η κίνησή τους θα αποφέρει μόνο κέρδη και καμία ζημία.

Το κράτος διαμηνύει εμμέσως στους επίδοξους εποίκους της χώρας ότι, αν περάσουν τα σύνορα, θα έχουν στέγη, τροφή, επιδόματα, πρόσβαση στο σύστημα υγείας, δωρεάν μετακίνηση και όλα όσα επιβάλλουν οι «δερβέναγες» του ΟΗΕ και των ΜΚΟ.

 
Το δημογραφικό απειλεί για την Ελλάδα .Μειώθηκε περαιτέρω ο πληθυσμός
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 11:38

Το δημογραφικό αδιέξοδο δεν πλήττει μόνο τον πληθυσμό της αλλά υπονομεύει και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία, συνεχίστηκε και το 2018 η μείωση του πληθυσμού καθώς καταγράφηκαν 33.857 περισσότεροι θάνατοι από τον αριθμό των γεννήσεων.

 

 
Για την προστασία της α' κατοικίας - Μόνο... πέντε ολοκλήρωσαν τη ρύθμιση!
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 05:51

 

Στην πλατφόρμα έχουν μπει  και συναίνεσαν στην άρση φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου 34.009 χρήστες

Tα νεότερα στοιχεία για την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία δείχνουν πως σχεδόν 23.000 είναι οι χρήστες που έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με μόνο 5 να έχουν φθάσει στην ολοκλήρωση

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, ολοκληρώθηκε η 13η εβδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και αθροιστικά από 1η Ιουλίου 2019 μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2019:

 
Παράταση για την ένταξη στην ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τις 7/10/2019
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 11:43

Παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019 σε όλους τους οφειλέτες για την συμμετοχή τους στην ρύθμιση των 120 δόσεων στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Τα συγκεντρωτικά στοιχεία, μέχρι σήμερα, δείχνουν να έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις ρύθμισης οφειλών και το συνολικό ρυθμισμένο ποσό να ξεπερνάει ήδη τα 3 δις ευρώ.

 
Σελίδα 24 από 1134