Επικαιρότητα
Εν μέσω κριτικής ότι υπέκυψε στη Γερμανία το ΔΝΤ

Μέχρι τις 27 Ιουλίου η απόφαση για την Ελλάδα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παρέκκλινε της βασικής του θέσης ότι η συμμετοχή του σε Προγράμματα καθοδηγείται από τη βιωσιμότητα του χρέους της χώρας που αιτείται βοήθειας, και χρησιμοποιώντας μία μέθοδο η οποία είναι ξεπερασμένη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για ανεπτυγμένη χώρα συμφώνησε να λάβει μέρος στο Ελληνικό Πρόγραμμα όχι όμως και χρηματοδοτικά. Έθεσε ως όρο τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους ώστε να επιβεβαιώνεται η βιωσιμότητά του.

 

 
Πλειστηριασμοί ακινήτων χωρίς όριο!

Στην απελευθέρωση του ορίου για την διενέργεια πλειστηριασμών ακινήτωνπροσανατολίζονται οι συμβολαιογράφοι της χώρας, στοχεύοντας ουσιαστικά στην ενεργοποίηση του μέτρου που παραμένει «παγωμένο» επί δέκα μήνες περίπου, λόγω της παρατεταμένης αποχής του κλάδου.

Η σχετική πρόταση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογράφων κ. Γιώργο Ρούσκα, αναμένεται να συζητηθεί στα αρμόδια όργανα την επόμενη εβδομάδα με στόχο, εφόσον συμφωνηθεί, να τεθεί σε ισχύ ακόμη και άμεσα. 


 
Στην... άγρια Δύση της Ευρώπης βασιλεύει ο νόμος του Σόιμπλε

Και στο τέλος κερδίζουν οι... κακοί. Η Ελλάδα πήρε, όπως άλλωστε αναμενόταν, τη δόση στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος, η οποία θα ανέλθει στο ποσό των 8,5 δισ. ευρώ, αλλά η επιθυμία της για λήψη μεσοπρόθεσμων μέτρων που θα ελαφρύνουν το χρέος έπεσε στο... τείχος του Βερολίνου και θα πρέπει να περιμένει το δεύτερο εξάμηνο του 2018, μετά τη λήψη του προγράμματος, για την εξέταση του αιτήματός της «εφόσον χρειαστεί»...

Ο νόμος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επικράτησε για ακόμη μία φορά κατά τη χθεσινή σύνοδο της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο. Η μάχη ήταν πάλι άνιση...

 

 
Σε κατάσταση ομηρίας 1.000.000 οικογένειες με κατασχεμένους λογαριασμούς!

Eνα εκατομμύριο τραπεζικοί λογαριασμοί θα είναι δεσμευμένοι για χρέη στις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Επίσης εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί είναι εκτεθειμένοι και κινδυνεύουν με κατασχέσεις για χρέη υπέρ τρίτων.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που έχει διαμορφωθεί έχει οδηγήσει σε ομηρία ένα εκατομμύριο οικογένειες δηλαδή σχεδόν το μισό πληθυσμό της χώρας!

 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Το φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς του σήμερα». Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 18.00 στην αίθουσα του Ε.Β.Ε.Θ., Τσιμισκή 29.

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για μας.

 

 

          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                         Η Γενική Γραμματέας      

       

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ                    ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                

 

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 490