Επικαιρότητα
Oι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των δικαστών

Η πρόσφατη ανακοίνωση των Διοικητικών Δικαστών ανέφερε για το ζήτημα του «πόθεν έσχες» ότι προφανώς και το αποδέχονται, αλλά παράλληλα έχουν προσφύγει στο ΣτΕ ζητώντας να ελέγχονται οι δηλώσεις τους «από όργανο συγκροτούμενο τουλάχιστον κατά πλειοψηφία από δικαστικούς λειτουργούς, αλλά και να μην τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά διότι αυτό προσβάλλει το ατομικό δικαίωμα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων λόγω του κινδύνου διαρροής και δημοσιοποίησης των προσωπικών στοιχείων;».

Χθες σχετικά με το ζήτημα αυτό ανακοινώθηκαν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία στη διημερίδα που οργάνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης «Για την καταπολέμηση της διαφθοράς».

 

 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

 

Κοινοποίηση:

  1. 1.Υφυπουργό Υπ.Οικ. κα. Αικατερίνη Παπανάτσιου
  2. 2.Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γεώργιο Πιτσιλή
  3. 3.Πανελλήνια Ομοσπονδία Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος (Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε.)

 

ΘΕΜΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων Φ.Π. και Ν.Π.

 

Κύριε Υπουργέ,

 
Όταν το ΟΧΙ γίνεται ΝΑΙ και....σώζεται η Ελλάδα!

(περί σχεδίου Β,  και ....σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής  για την τιμωρία των ενόχων)

Οι, οπωσδήποτε, αδικαιολόγητα,  καθυστερημένες εκμυστηρεύσεις των δύο ξένων συμβούλων της Κυβέρνησης, σχετικά με την ύπαρξη σχεδίου Β, στα πλαίσια του δημοψηφίσματος του 2015, προκάλεσαν  σωρεία αντιδράσεων. Αυτές, με επιείκεια χαρακτηρίζονται συλλήβδην  ως εξωπραγματικές. Μέσα από αυτές, αποδεικνύεται, περίτρανα και για πολλοστή δυστυχώς φορά, ότι στη χώρα μας έχει απολεστεί η όποιου βαθμού  δυνατότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων μας, με βάση τη στοιχειώδη λογική και με γνώμονα  τα εκάστοτε δεδομένα της πραγματικότητας.

 

 

 
Οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν διακοπές στην χώρα τους!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή, οι οικογένειες της Ελλάδας δεν έχουν χρήματα για να κάνουν διακοπές... στην Ελλάδα! 

Οι τιμές, οι οποίες αυξάνονται συνέχεια, αλλά και η αύξηση της προσέλευσης ξένων επισκεπτών, σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος ζωής στην χώρα, καθιστούν την Ελλάδα ακριβό προορισμό για τους Έλληνες.

Οι υψηλοί φόροι, οι υψηλότερες εισφορές ασφαλείας, η αύξηση των τιμών στα αγαθά και στις υπηρεσίες και οι νέες συνταξιοδοτικές περικοπές, έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική πτώση του διαθέσιμου εισοδήματος (34,6%). Έτσι, οι διακοπές είναι από τα τελευταία πράγματα στην λίστα των Ελλήνων.

 

 
ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
11 Ιουλίου 2017

ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Αρ. Φύλλου 2360

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Αριθμ. 32320/1841
Καθορισμός της μεθοδολογίας και των κριτηρίων για τον προσδιορισμό του αριθμού και του ύψους των δόσεων, καθώς και των κριτηρίων για τη διαμόρφωση της ψήφου του Κ.Ε.Α.Ο. κατά τη διαδικασία της εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών του N . 4469/2017.

ΟΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Έχοντας υπόψη:

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 500