Επικαιρότητα
Αποτελέσματα εκκαθάρισης φορολογικής δήλωσης έτους 2011, μέσω nternet

 

Αποτελέσματα εκκαθάρισης φορολογικής δήλωσης έτους 2011, μέσω nternet

 

Προκειμένου να ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης για το οικονομικό έτος 2011 (εισοδήματα 2010), μέσω διαδικτύου, πατήστε το παρακάτω link της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών (TaxisNet).

Πατήστε είσοδος και μετά εισάγετε τον Αριθμό φορολογικού μητρώου που σας ενδιαφέρει για να μάθετε άμεσα το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης. H υπηρεσία είναι διαθέσιμη ανεξαρτήτως του τρόπου υποβολής της Φορολογικής σας Δήλωσης (στη Δ.Ο.Υ. ή μέσω διαδικτύου).

 

 
Γερμανία: Σε δύο εβδομάδες η απόφαση για τη στήριξη της ευρωζώνης

Γερμανία: Σε δύο εβδομάδες η απόφαση για τη στήριξη της ευρωζώνης

Το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο θα αποφανθεί στις 7 Σεπτεμβρίου για την οικονομική στήριξη χωρών της ευρωζώνης.

Το ανώτατο δικαστήριο της Γερμανίας θα εκδώσει στις αρχές του μήνα την ετυμηγορία του για το αν η κυβέρνηση παρέβη το νόμο συνεισφέροντας πέρυσι για την οικονομική στήριξη χωρών της ζώνης του ευρώ -μια απόφαση που μπορεί να επηρεάσει τα περιθώρια που έχει το Βερολίνο για να διαχειριστεί την κρίση του χρέους.

 
Προθεσμία ως στις 9/9 στις τράπεζες για τη συμμετοχή στο rollover

  Προθεσμία ως στις 9/9 στις τράπεζες για τη συμμετοχή στο rollover

 Διορία μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου έχει δώσει η κυβέρνηση στις ελληνικές τράπεζες προκειμένου να δηλώσουν πως θα συμμετάσχουν στην ανταλλαγή ελληνικών κρατικών ομολόγων στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο δεύτερο πακέτο διάσωσης σύμφωνα με τραπεζίτες και αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών.

"Μέχρι τις 9 Σεπτεβρίου οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να απαντήσουν σε ένα ενημερωτικό έγγρφαο για την συμμετοχή τους στο PSI μια πρώτη δήλωσε ενδιαφέροντος" ανέφερε σύμφωνα με το Reuters αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ.
Οι διοικητές των τραπεζών έλαβαν τη Δευτέρα έγγραφο που τους ενημέρωνες ότι μέσα στις επόμενες βδομάδες θα πρέπει να απαντήσουν έαν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, σ ετι βαθμό και με πόσα ομόλογα.

 
Η κρίση οδηγεί τους ‘Ελληνες στην επιχειρηματικότητα

Η κρίση οδηγεί τους ‘Ελληνες στην επιχειρηματικότητα

Δημιουργήθηκαν 3.212 νέες επιχειρήσεις στο εξάμηνο

Από τον ορυμαγδό των χιλιάδων λουκέτων (που βάσει διαγραφών φθάνουν τα 25.391) στις - αναγκαστικές λόγω κρίσης - ενάρξεις νέων σχημάτων.

Ο λόγος για το θετικό πρόσημο εγγραφών νέων επιχειρήσεων με το οποίο κλείνει το πρώτο εξάμηνο του 2011, σύμφωνα με τα μητρώα των 59 Επιμελητηρίων όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα, το σύνολο εγγραφών για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο του 2011, ανέρχεται στις 28.603 επιχειρήσεις ενώ το σύνολο των διαγραφών, που αντιπροσωπεύει το κλείσιμο επιχειρήσεων, είναι 25.391.

 
Παράταση έως το τέλος του 2012 του προγράμματος του ΕΤΕΑΝ για τη δανειοδότηση επιχειρήσεων.

Παράταση έως το τέλος του 2012 του  προγράμματος του ΕΤΕΑΝ για τη δανειοδότηση επιχειρήσεων.

Παρατείνεται έως το τέλος του 2012 η ισχύς του εγγυοδοτικού προγράμματος του ΕΤΕΑΝ «Εγγύηση χαμηλότοκων δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών», μετά από την υπογραφή της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Όπως τόνισε και σε παλαιότερες δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, με την παράταση αυτού του επιτυχημένου προγράμματος διευκολύνεται η πρόσβαση των επιχειρήσεων στη ρευστότητα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 508 από 524