Επικαιρότητα
Οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους έχουν εντατικοποιηθεί

Οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους έχουν εντατικοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη το πρωί στην Ουάσινγκτον.

«Είπαμε ότι θέλουμε να προχωρήσουμε με το πρόγραμμα στην Ελλάδα με όρους. Εξαρτάται από δύο πτυχές, την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και το χρέος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η τεχνική εργασία και οι συζητήσεις σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους έχουν ενταθεί και εργαζόμαστε με τους εταίρους μας για να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μειώνει αξιόπιστα το χρέος της Ελλάδας. Έτσι αυτή η προσπάθεια εντείνεται».

 

 
Η Κίνα μπορεί να πετύχει με το πετρο-γουάν εκεί που απέτυχε ο Καντάφι

Σκοτώνοντας το δολάριο στην αγορά πετρελαίου

  Ο Μουαμάρ Καντάφι ήθελε να καταστρέψει την κυριαρχία του ξένου κεφαλαίου στη Μέση Ανατολή, εισάγοντας το χρυσό δηνάριο, αλλά απέτυχε. Η Κίνα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα της βιομηχανίας αναφέρει το Russia Today.

 
Η «περίεργη αυτονομία» της ΑΑΔΕ

Η Αρχή λειτουργεί ως κράτος εν κράτει, υπό τις «διαταγές» μόνο των δανειστών

 

 
Το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν το παραχωρούμε με οποιοδήποτε αντάλλαγμα

Είναι θλιβερή, ντροπιαστική και εθνικά επικίνδυνη η προσπάθεια όλων εκείνων, των γνωστών και μη εξαιρετέων, να εμφανίσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Κυριακής 21/01, στη Θεσσαλονίκη, για το σκοπιανό, ως δήθεν συγκέντρωση ακροδεξιών/εθνικιστών/λαϊκιστών και γενικά περιθωριακών ομάδων και τύπων. Να ελαχιστοποιήσουν, ακόμη, μια συγκέντρωση 500.000, κατά γενική ομολογία, σε...... 90.000!!!!! 

 Είναι καταδικαστέα και εγκυμονεί ακόμη σοβαρότερους εθνικούς κινδύνους για το μέλλον, αυτή η τόσο ανώδυνη ισοπέδωση όλων αυτών, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας,έχοντας ενισχύσει τις επιδερμικές γνώσεις τους για οποιοδήποτε θέμα, ιστορικό, οικονομικό, θρησκευτικό κλπ,κλπ, με φθηνό λούστρο, προκειμένου έτσι να δικαιολογήσουν το κακώς εννοούμενο δικαίωμά τους να παρεμβαίνουν μέσα από τα ΜΜΕ, και να επαναλαμβάνουν σε διάφορες εκδόσεις, όσο γίνεται πιο αληθοφανείς, όλα όσα τους επιβάλλονται άνωθεν, όλα όσα έχουν πειστεί ότι έχουν το ελεύθερο να κρίνουν, να κατακρίνουν και να διακωμωδούν, όλα όσα ασύστολα επαναλαμβάνουν, βεβηλώνοντας και προσβάλλοντας βωμούς και εστίες.

 

 
Την ανάδειξη του Bitcoin σε παγκόσμιο νόμισμα προβλέπει ο CEO του Twitter

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey, μίλησε την περασμένη εβδομάδα πολύ ανοιχτά για το Bitcoin. Ενώ ο CEO της J.P. Morgan, Jamie Dimon, βλέπει προοπτικές στο blockchain αλλά θεωρεί ότι το Bitcoin είναι μια φούσκα, ο Dorsey, διευθύνων σύμβουλος του Twitter και της Square, πιστεύει ότι το γνωστό κρυπτονόμισμα θα καταλήξει εν τέλει να αντικαταστήσει όλα τα νομίσματα.

«Ο κόσμος τελικά θα έχει ένα ενιαίο νόμισμα, το Διαδίκτυο θα έχει ένα ενιαίο νόμισμα. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό θα είναι το Bitcoin», δήλωσε ο Dorsey στους Times του Λονδίνου την Τετάρτη. Το χρονοδιάγραμμά του; «Πιθανώς πάνω από δέκα χρόνια, αλλά θα μπορούσε να συμβεί και συντομότερα».

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 533