Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Η νέα λίστα Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων 2011.

Η νέα λίστα Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων 2011.

Eκτός βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων θα βρεθούν περίπου 166.000 εργαζόμενοι, μετά τη δημοσιοποίηση της νέας λίστας Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος υπογράφει και τη σχετική απόφαση. Δείτε πιο κάτω την απόφαση με ολόκληρη την τελική λίστα ΒΑΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ (ΒΑΕ) 2011.

 
Υπαγωγή προσώπων στην ασφάλιση του Ε.Τ.Ε.Α.Μ.

Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. Αρ. 88/23.11.2011

Υπαγωγή προσώπων στην ασφάλιση του Ε.Τ.Ε.Α.Μ.

Αθήνα 23/11/2011
Αριθμ. Πρωτ. Τ01/652/31

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ
Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ
ΤΜΗΜΑΤΑ : ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
: ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ
Ταχ. Διεύθυνση : Αγ. Κων/νου 8
10241 ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες : Αικ. Γαβότση
: I. Βλατάκης
Αριθ. τηλεφώνου : 210 52 15 237
: 210 52 15 245
FAX : 210 52 23 228
E – mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ. : 88

ΘΕΜΑ : «Υπαγωγή προσώπων στην ασφάλιση του Ε.Τ.Ε.Α.Μ. »

ΣΧΕΤ. : Εγκ. 51/88, 90/98

 
Βενιζέλος εναντίον τραπεζών: Τις κατηγορεί ότι μετέφεραν ρευστότητα στο εξωτερικό

Βενιζέλος εναντίον τραπεζών: Τις κατηγορεί ότι μετέφεραν ρευστότητα στο εξωτερικό

 

Μεγάλο μέρος της ρευστότητας που παρείχε το Δημόσιο μέσω εγγυήσεων, ειδικών ομολόγων και προνομιούχων μετοχών, συνολικού ύψους έως χθες 125 δισ. ευρώ, που πλέον φθάει στα 155 δισ. ευρώ έχει κατευθυνθεί σε θυγατρικές του στο εξωτερικό

 

 
Ευρώπη: ώρα μηδέν

Ευρώπη: ώρα μηδέν 

Η ανατροπή δημοκρατικά εκλεγμένων πρωθυπουργών σε Ελλάδα και Ιταλία, με πρωτοβουλία από Βρυξέλλες, Βερολίνο και Παρίσι, προκάλεσε μελαγχολική διαπίστωση ότι οι δημοκρατίες δεν βρίσκονται στο ύψος των προβλημάτων της εποχής μας, ότι απαιτούνται γι' αυτό «άτεγκτοι τεχνοκράτες», που δεν λογοδοτούν σε κανένα.

 
Μόλις 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν το ποσό που άντλησε το Γερμανικό Δημόσιο ενώ αναζητούσαν 6 δις

Μόλις 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν το ποσό που άντλησε το Γερμανικό Δημόσιο στη σημερινή δημοπρασία 10ετών γερμανικών ομολόγων ενώ αναζητούσαν 6 δις ευρώ.

Το επιτόκιο στη δημοπρασία ήταν της τάξης του 1,98%.


Η πρωτοφανής αυτή αποτυχία έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, με τους αναλυτές να αναρωτιούνται πως έγινε κάτι τέτοιο την ημέρα μάλιστα που πέφτουν τα ευρωπαικά χρηματιστήρια και συνεπώς γίνεται ακόμα πιο ελκυστική η επένδυση στα πλέον ασφαλή, όπως χαρακτηρίζονται τα γερμανικά ομόλογα.

 
Σελίδα 928 από 1009