Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Ποιοι έπεσαν στα δίχτυα των τεκμηρίων

Προσαύξηση κατά 6,77 δισ. του δηλωθέντος εισοδήματος σε 1,9 εκατ. φορολογούμενους το 2018

 

 
Η μεγάλη μάχη της Ευρώπης

Όπως ακριβώς η Ελλάδα είναι εγκλωβισμένη τόσο στην ΕΕ, όσο και στην Ευρωζώνη, με ελάχιστες εάν όχι μηδενικές δυνατότητες εξόδου της είτε από την ΕΕ, είτε από το ευρώ χωρίς την πρόκληση τεράστιων ζημιών, έτσι και οι υπόλοιπες χώρες – χωρίς να εξαιρείται η Γερμανία.

 
Το μέτρο του βασικού εισοδήματος

Οι Ιταλοί που θα έχουν τις προϋποθέσεις, θα λαμβάνουν από τον Απρίλιο μία κίτρινη πιστωτική κάρτα, στην οποία θα κατατίθεται η μηνιαία επιχορήγηση ύψους 780 € για τους μη παντρεμένους και 1.280 € για οικογένειες με δύο παιδιά – κάτι που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση τους προεκλογικά και έχει την εντιμότητα να τιμήσει το λόγο της.

 
Γιατί και πώς η Ελλάδα, Κύπρος και Ανατολική Μεσόγειος αναβαθμίζονται

και περνάνε σε εποχή ταχείας ανάπτυξης

.

Όταν στις 20 Μαρτίου η Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ έγινε Τετραμερής με την προσθήκη των ΗΠΑ άρχισαν να καταλαβαίνουν και οι πιό δύσπιστοι ότι μιά μεγάλη ιστορική ευκαιρία εμφανίστηκε για Ελλάδα και Κύπρο.

 

 
9 στους 10 Ελληνες είναι κατά της Παγκοσμιοποίησης, δείχνει νέα μεγάλη δημοσκόπηση

Η πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση για την άποψη των Ελλήνων για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ που πραγματοποιήθηκε  για το new-economy.gr  έχει εντυπωσιακά ευρήματα.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στην περίοδο 2/3-2019-5/3/2019.

Τα αποτελέσματα έχουν σταθμιστεί, ώστε να αντικατοπτρίζουν, δημογραφικά χαρακτηριστικά.

 
Σελίδα 9 από 1081