Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Γιατί κατατέθηκε νομοσχέδιο κατά του Σόρος στην Ουγγαρία

Νομοσχέδιο που ενισχύει την εξουσία του υπουργού Εσωτερικών να αποκλείσει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) που παρέχουν αρωγή στους μετανάστες κατέθεσε η εθνικιστική κυβέρνηση της Ουγγαρίας, με το επιχείρημα πως τέτοιου είδους οργανισμοί θέτουν «κινδύνους για την εθνική ασφάλεια».

 
Λετονία: Υπό κράτηση για διαφθορά ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και μέλος της ΕΚΤ

Η υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς της Λετονίας έθεσε υπό κράτηση τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Λετονίας Ίλμαρς Ρίμσεβικς.

 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΓΑΜΒΕΤΤΑ 4 – ΑΘΗΝΑ-10678 –ΤΗΛ. 6934460146

Α.Φ.Μ. 999184257 Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Web site : //www.pooeee.gr

                                                                                                                                    Αθήνα 15/2/2018                                                                

Προς :  Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

Κοινοποίηση προς: Την Υφυπουργό Υπ.Οικ. κα. Αικατερίνη Παπανάτσιου

                                Τον Διοικητή Α.Α.Δ.Ε. κ. Γεώργιο Πιτσιλή

                                Τον Πρόεδρο του Ο.Ε.Ε. κ. Κωνσταντίνο Κόλλια

Θέμα : Καθορισμός νέων κατηγοριών λειτουργίας της υπηρεσίας μιας στάσης (ΥΜΣ)

Κύριε Υπουργέ,

 
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ;

Δεν φταίει ο απλός κόσμος. Φταίει η άρχουσα ξενομανής τάξη, η οποία προσπαθεί να κάνει τους Έλληνες να αισθάνονται άσχημα (φασίστες, εθνικιστές, γραφικοί κ.λ.π.) όταν εκδηλώνουν την αγάπη προς τη πατρίδα, προς την σημαία, προς την ιστορία κ.λ.π. 

 
Το πολιτικό παιγνίδι στα παρασκήνια της οικονομίας

Το εξόφθαλμα προβοκατόρικο fake news του Τόμας Βίζερ για το 200 δισ. ευρώ που χάθηκαν  στο α΄ εξάμηνο του 2015 προκάλεσε ερωτηματικά σε ευρύ φάσμα παρατηρητών, πολλοί εκ των οποίων επεσήμαιναν πως ήρθε λίγες μέρες μετά την επιτυχή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, και μάλιστα εν μέσω μιας βδομάδας έντονης αναταραχής. Ορισμένοι κύκλοι δεν βλέπουν με καλό μάτι το επικείμενο σχέδιο για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα που ετοιμάζει ο Τσακαλώτος. Είναι προφανές ότι μια μερίδα ευρωπαϊκών συμφερόντων επιδιώκει την «πιστοληπτική γραμμή ασφαλείας» που σημαίνει ένα 4ομνημόνιο, άρα πολιτική διάψευση του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που θα ισοδυναμεί με πολιτικό εξευτελισμό και ανατροπή όλου του αφηγήματός του. Σημειωτέον ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας επανήλθε με συνέντευξή του στην εμμονή του για «προληπτική πιστοληπτική γραμμή».

 
Σελίδα 4 από 969