Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Ηλεκτρονικά οι πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο από την 1η Μαΐου

ΑΛΛΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Κατατέθηκε η τροπολογία στο σ/ν του υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις» με τίτλο «Τροποποιήσεις του αρ. 75 του Ν.4270/2014 και τροποποίηση/συμπλήρωση διατάξεων περί πλειστηριασμών».

 
Το χρέος ούτε μπορεί, ούτε πρέπει να πληρωθεί

Αναζητώντας την κατανομή της ευθύνης για την κρίση του κυβερνητικού Ελληνικού χρέους, θα ήταν δύσκολο να μην καταλογιστεί το μεγαλύτερο μέρος αυτού στο Ελληνικό κράτος. Ακόμα και σήμερα οι κρατικές θέσεις «εργασίας» αμείβονται τρεις φορές περισσότερο από τον μέσο όρο του ιδιωτικού τομέα. ΔΕΚΟ όπως ο ΟΣΕ είχαν μισθολογικό κόστος τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τα ετήσια έσοδά του. Το δημόσιο συνταξιοδοτικό σύστημα πληρώνει γενναιόδωρα ποσά σε πενηντάρηδες. Ο ΟΑΕΔ δίνει επιδόματα «κοινωνικού τουρισμού». Για να μην αναφερθούμε στις μίζες και στη διαφθορά που αποτελούν ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο. Η κυβερνητική σπατάληήταν και παραμένει η αιτία της καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, η επικέντρωση της απόδοσης της χρεοκοπίας της Ελλάδας, στο ότι «δεν ζούσε με τα μέσα που διέθετε» είναι:

 
ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού

 

Θεσσαλονίκης

 

διοργανώνει

 

Επίκαιρο Σεμινάριο

 

στη Θεσσαλονίκη

 

το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

 

με θεματολογία:

 

1.   Παραγραφή & Πρόγραμμα

 

Φορολογικού Eλέγχου

 

των Επιχειρήσεων

 

Εισηγητής: Ερκέκογλου ΕλευθέριοςΟρκωτός Ελεγκτής Λογιστής

 

2.   Αστική Ευθύνη Λογιστών & Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

 

Εισηγήτρια: Κουράκλη Ευτυχία, Δικηγόρος, Διαπιστευμένη                                            Διαμεσολαβήτρια (CIArb, ΥΔΔΑΔ)

 

 

 
Επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο- ΤΩΡΑ

Στις 10:05 το πρωί, μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο της Ουκρανίας Καυμενάκη που βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Θεμιστοκλέους 42 και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές, τα οποία περιέλουσαν με αλατόνερο.

Πηγή: 
enikos.gr

 
Μήπως θα έπρεπε να φύγουμε άμεσα απο το ΕΥΡΩ;

Η χρεοκοπία, η στάση πληρωμών δεν μπορεί να δαιμονοποιείται, αφού αποτελεί συνηθισμένη διεθνή πρακτική για πολίτες,επιχειρήσεις και κράτη. Σε περίπτωση υπέρογκων χρεών,οι δανειστές μπορεί να εισπράξουν μέρος των δανείων τους, μόνο αν δώσουν τη δυνατότητα στο υπερχρεωμένο να απαλλαγεί από μεγάλο μέρος του δυσβάσταχτου φορτίου των υπέρογκων χρεών. Όπως έχει ειπωθεί χαρακτηριστικά από τον τ. πρόεδρο της Αργεντινής Νέστορα Κίρχνερ «οι πεθαμένοι δεν πληρώνουν χρέη».

  

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 954