Σεμινάρια
ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού

 

Θεσσαλονίκης

 

Διοργανώνει

 

Επίκαιρο Σεμινάριο

 

για όλες τις αλλαγές στο

 

Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό

 

Σύστημα

 

σύμφωνα με τον Ν. 4387/2016

 

στη Θεσσαλονίκη

 

το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

 

Θεματολογία:

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΕΦΚΑ) / ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ / ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ / ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ / ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ  ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ / ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ / ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ / ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Εισηγητήςκ. Λιάζος Παλαιολόγος,

Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Εργασιακών & Φορολογικών

 

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Ε.Λ.Π.

 Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης συνεχίζει τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, με σκοπό την λεπτομερή κατάρτιση των συναδέλφων στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ν.4308/2014).

Οι συμμετέχοντες θα ομαδοποιηθούν, βάσει των αιτήσεων τους, σε ολιγομελή τμήματα και θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα 15 ωρών με εξειδικευμένους εισηγητές.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις αίθουσες του Συλλόγου, Δωδεκανήσου 7, 1ος όροφος, οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τη συμπλήρωση των τμημάτων.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΛΝΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

 Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, αποφάσισε τη διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων, με συμμετέχοντες, τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου ή υπαλλήλους αυτών. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2016 και οι τίτλοι τους είναι οι εξής:

 
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 

Συνάδελφοι,

 

Σας ανακοινώνουμε ότι, ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και των πελατών σας, σε συνεργασία με εξειδικευμένο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης, διοργανώνει τα εξής σεμινάρια:

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος αξιοποιώντας για άλλη μια χρονιά, επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 1-25, δημιουργεί τμήματα στα οποία μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, που απασχολούνται σε επιχειρήσεις με 1-25 υπαλλήλους. Η διάρκεια παρακολούθησης του κάθε προγράμματος είναι 32 διδακτικές  ώρες (8 μαθήματα), για τις οποίες ο κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει μετά τη λήξη του σεμιναρίου 160,00 ευρώ χωρίς καμία επιβάρυνση για τον συμμετέχοντα ή τον εργοδότη του. Κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής. Τα μαθήματα θα υλοποιούνται στις αίθουσες του Συλλόγου, απογευματινές ώρες. Η περίοδος υλοποίησης θα ανακοινωθεί επίσημα αμέσως μόλις κοινοποιηθεί από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ. Οι τίτλοι των προγραμμάτων είναι:

 
Σελίδα 3 από 13