Επικαιρότητα
Πάνω από 50000 ευρώ υφίσταται υποχρέωση υπογραφής των δηλώσεων από λογιστή φοροτεχνικό

Α.1123/2019
Τροποποίηση της ΠΟΛ.1008/2011 (Β' 136) απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών αναφορικά με τον καθορισμό ορίων ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών που τηρούν βιβλία Β' κατηγορίας του Κ.Β.Σ., πάνω από τα οποία υφίσταται υποχρέωση υπογραφής των δηλώσεων από λογιστή φοροτεχνικό με βάση τις διατάξεις του άρθρου 38 του ν.2873/2000

 
"Kόφτης" για τις 120 δόσεις ρύθμισης στο Δημόσιο

«Κόφτη» για εισοδήματα άνω των 10.000 ευρώ θα περιλαμβάνει η ρύθμιση των 120 δόσεων στο Δημόσιο, η οποία αναμένεται να θεσμοθετηθεί πριν από το Πάσχα.

Με τα νέα δεδομένα στη ρύθμιση θα λαμβάνονται υπ' όψιν μόνο εισοδηματικά κριτήρια κι όχι περιουσιακά, ενώ με τη χρήση αλγορίθμου θα επιβάλλεται ο «κόφτης» για εισοδήματα που υπερβαίνουν τα 10.000 ευρώ.

 

 
Oι γερμανικές Ευρωεκλογές

Οι Γερμανοί θέλουν να καταλάβουν όλες τις θέσεις-κλειδιά της ΕΕ και της Ευρωζώνης, όπου τους λείπουν ακόμη μόνο η προεδρία της Κομισιόν και της ΕΚΤ – κάτι που πιθανότατα θα επιτύχουν εντός του 2019, μετατρέποντας πλέον ολοσχερώς την Ευρώπη σε μία δική τους αυτοκρατορία και τα κράτη της σε αποικίες τους.

 
Συγκρούσεις "κίτρινων γιλέκων" με αστυνομικούς στην Τουλούζη

Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών των κίτρινων γιλέκων και δυνάμεων της τοπικής αστυνομίας σημειώθηκαν νωρίτερα στην πόλη της Τουλούζης στη Νότια Γαλλία, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για το 20ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που οργανώνονται διαμαρτυρίες των κίτρινων γιλέκων στην Γαλλία.

 
Ιδού ένας απο τους πολλούς τρόπους με τους οποίους κλέβουν

τη χώρα μας και μας φορτώνουν χρέη

Ένας από τους διάφορους τρόπους με τους οποίους η ευρωζώνη έχει επιβάλλει την κλοπή της χώρα μας και την επιβάρυνσή της με τεράστια χρέη είναι οι συναλλαγές μέσω της δευτερογενούς αγοράς ομολόγων, όπου το ελληνικό κράτος δεν έχει δικαίωμα να συναλλάσσεται, όπως δεν έχει δικαίωμα να δανείζεται από χώρες εκτός της ευρωζώνης.

 
Σελίδα 8 από 1039