Ανακοινώσεις ΣΟΛΘ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17ης ΜΑΙΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής στην 24ωρη γενική απεργία της 17ης Μαΐου προς τα μέλη του, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους.   

Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι κατά των νέων μνημονιακών μέτρων που θα πλήξουν ανεπανόρθωτα την Κοινωνία μας. Να εναντιωθούμε στις πολιτικές που εντείνουν την ύφεση και ισοπεδώνουν το σύνολο των εργαζομένων και του επιχειρηματικού κόσμου. Είναι αναγκαίο να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στην ανάπτυξη. Επιβάλλεται να αντισταθούμε στην αποδόμηση του  Κοινωνικού Κράτους.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

 Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, αποφάσισε τη διοργάνωση των εξής  σεμιναρίων:

 

1. Όλες οι αλλαγές στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα, Επίκαιρα εργατικά θέματα

●   Εισηγητής: Λιάζος Παλαιολόγος,  Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Εργασιακών & Φορολογικών

►  Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

 

2. Εργασίες τέλους χρήσης σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. – Θέματα φορολογίας εισοδήματος

●   Εισηγητής: Ερκέκογλου Ελευθέριος, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής

►  Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

 

 
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνάδελφοι,

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, σε Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 12 και 13 του καταστατικού του Συλλόγου την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Δωδεκανήσου 7, 1ος όροφος, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της απόφασης του Ο.Ε.Ε., της Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε. και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για κοινό αγώνα ενάντια στα άδικα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που προωθούνται προς ψήφιση, με δεδομένη την αργοπορία   συντονισμού των κινητοποιήσεων στην πόλη μας από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Ο.Ε.Ε., το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, καλεί όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν σήμερα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.,  στην παράσταση διαμαρτυρίας  στην Α’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης (Στρ. Mπραντούνα 3).

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 14