Συνέχεια στην κόντρα με τον Μοσκοβισί δίνουν Λέγκα και Πέντε Αστέρια

Συνέχεια στην κόντρα που έχουν «ανοίξει» με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, δίνουν Πέντε Αστέρια και Λέγκα, απαντώντας στις δηλώσεις περί ξενοφοβικής και ευρωσκεπτικιστικής ιταλικής κυβέρνησης.

«Ο Μοσκοβισί έχει ειδικευθεί στο να προσβάλει τους Ιταλούς. Πρώτα με τις άτοπες και ανεύθυνες δηλώσεις των περασμένων ημερών, που συνέβαλαν στο να εκνευρίσουν τις αγορές. Και στην συνέχεια, με τον προπηλακισμό του κοινοβουλίου και του 60% και πλέον των ιταλών, που στηρίζει την δράση της κυβέρνησής μας», τονίζει το κίνημα Πέντε Αστέρων.

 

 

Παράλληλα, ο αρχηγός της Λέγκα και υπουργός εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, προσθέτει ότι «ο Μοσκοβισί μιλά χωρίς να υπάρχει αντικείμενο, από την στιγμή που στην Ιταλία δεν υπάρχει ρατσισμός η ξενοφοβία, αλλά, επιτέλους, μια κυβέρνηση των πολιτών που μπλόκαρε τους δουλέμπορους και έκλεισε τα λιμάνια στους παράνομους μετανάστες. «Έχουμε βαρεθεί τους προπηλακισμούς που προέρχονται από τις Βρυξέλλες και το Παρίσι», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της Λέγκα.

 

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ