Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα το μεσημέρι στα Δικαστήρια.
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 06:49

Μέλη του ΠΑΜΕ και του συντονισμού συλλογικοτήτων θα συγκεντρωθούν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν κατά των πλειστηριασμών.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΠΑΜΕ και του συντονισμού συλλογικοτήτων θα συγκεντρωθούν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο στις 15.30 για να διαμαρτυρηθούν κατά των πλειστηριασμών.

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων θα συνεχίσει πραγματοποιώντας πορεία μέχρι το ΥΜΑΘ.

 
Πώς η Ελλάδα έχασε πάνω από 270 δις ΕΥΡΩ με το PSI των Βενιζέλου-Παπαδήμου;
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 11:34

Όλα τα πράγματα έχουν μια τιμή. Και αν ήταν να αποτιμήσουμε την απόφαση του PSI, αυτή δυστυχώς δεν είναι θετική, όπως πολλοί εκ του πονηρού προσπαθούν να παρουσιάσουν, αλλά αρνητική. Η τότε πολιτική ηγεσία, όχι μόνο δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζει, αλλά θα έπρεπε να κοιτάξει στα μάτια τον Ελληνικό λαό και να ζητήσει συγνώμη διότι όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα και όχι τις προθέσεις! Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν έγινε μείωση χρέους 50%, όπως την παρουσιάζουν, αλλά έγινε κάτι χειρότερο. Η χώρα έχασε 270 δις ΕΥΡΩ! Ένα χρέος πραγματικής, τότε, χρηματιστηριακής αξίας, 64 δις, το έχουμε ήδη πληρώσει με 270 δις χασούρα. Είναι δυνατόν; Και όμως είναι!

 

 
Κινητοποίηση της Λαϊκής Ενότητας κατά e-πλειστηριασμών
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 15:55

Σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (Καποδιστρίου 18) κινητοποιήθηκαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας, όπου βγαίνει σε πλειστηριασμό αγροτεμάχιο στον Ωρωπό και κατοικίες στα Λιόσια που ανήκουν σε εταιρεία που έχει οικονομικές διαφορές με τράπεζα. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 12:39
 
Κύριε Ντράγκι, μιά τρόμπα κρέμμεται πίσω απο το άδειο σακκάκι σας!
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 15:54

Στις 23 Αυγούστου 2017, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο «Η αλληλεξάρτηση της έρευνας και της χάραξης πολιτικής»  στην ετήσια συνέλευση των νικητών του βραβείου Nobel οικονομικών στο Lindau της Γερμανίας. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε αυτά που είπε ο κ. Draghi – και ειδικά αυτά που δεν είπε.

 

 
Η ανάπτυξη της Αγγλίας απογειώνεται, κακά μαντάτα για ‘Γερμανικό στρατηγείο’!
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 12:56

Με την ισοτιμία της Αγγλικής λίρας στο 1,12 έναντι του ΕΥΡΩ, αρκετοί αναρωτιούνται μήπως η Αγγλική οικονομία βαδίζει σε μια νέα ύφεση. Υπάρχουν ομως νέα δεδομένα καθώς μπαίνουμε στο 2018, που δείχνουν κάτι πολύ διαφορετικό

 
Σελίδα 2 από 954