Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Πώς να προκαλέσετε μία ύφεση
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 17:27

Πώς να προκαλέσετε μία ύφεσηΟι Ευρωπαίοι ηγέτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για ένα δημοσιονομικό σχέδιο που αν εφαρμοστεί, θα μπορούσε να εξωθήσει στην Ευρώπη σε βαθιά ύφεση. Για να καταλάβουμε το γιατί, είναι χρήσιμο να γίνει μία σύγκριση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών ως προς το πώς αντέδρασαν σε πτωτικές φάσεις της ζήτησης πριν και μετά την υιοθέτηση του ευρώ.

 
NEO MNHMONIO – ΠΟΣΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ!
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 09:32

NEO MNHMONIO – ΠΟΣΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ!

 

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μνημόνιο και τις αλλαγές στο εργασιακό πλαίσιο στον ιδιωτικό τομέα.

Συνταρακτικές αλλαγές θα επιφέρει το νέο μνημόνιο.

Συνοπτικά, αναφέρονται κάτωθι, όλες οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στο άρθρο 1 του ψηφισθέντος νομοσχεδίου:

 
Και νέα καθυστέρηση από τους Ευρωπαίους
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 09:09
Και νέα καθυστέρηση από τους Ευρωπαίους Καταρρίπτει τις ελπίδες για μια γρήγορη συμφωνία για το νέο πακέτο διάσωσης ο Ευρωπαίος επίτροπος Olli Rehn, ξεκαθαρίζοντας ότι το αυριανό Eurogroup δεν θα πάρει την απόφαση που περιμένουν οι Έλληνες. Όπως φαίνεται, οι Ευρωπαίοι θα καθυστερήσουν το τελικό «ΟΚ» έως την 1η Μαρτίου. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, ενώ σήμερα συνεδριάζει η ομάδα εργασίας του Eurogroup. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε η Αθήνα. Η υπερψήφιση του νέου μνημονίου από τη Βουλή είναι μεν ένα «κρίσιμο βήμα» προς την έγκριση του δεύτερου πακέτου διάσωσης από τους Ευρωπαίους, όμως, δεν είναι το τελευταίο βήμα, ξεκαθάρισε ο Rehn. Η τελική συμφωνία θα καθυστερήσει έως την 1η Μαρτίου, όταν θα γίνει Σύνοδος Κορυφής. Πηγή:isotimia.gr
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 09:16
 
Στα τριάντα χρόνια ο αναβαλλόμενος φόρος για τις τράπεζες
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 09:08

Στα τριάντα χρόνια ο αναβαλλόμενος φόρος  για τις τράπεζες           

 

 ΒΑΘΙΑ ανάσα παίρνει το εγχώριο πιστωτικό σύστημα από την απόφαση της τρόικας να επεκτείνει την ισχύ του αναβαλλόμενου φόρου από τα πέντε χρόνια που ισχύει σήμερα στα τριάντα, όσο δηλ. είναι και η διάρκεια των νέων ομολόγων που θα ισχύσουν κατά το PSI.

 
Οδηγός με όλα τα νέα μέτρα που φέρνουν τα πάνω - κάτω στη ζωή των Ελλήνων
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 09:06

Οδηγός με όλα τα νέα μέτρα που φέρνουν τα πάνω - κάτω στη ζωή των Ελλήνων. Ο οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής εξειδικεύει τα μέτρα

ΜΕΙΩΣΗ 22% ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ
- ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ενας εργαζόμενος άγαμος μέχρι σήμερα λάμβανε 751,39 ευρώ και με τη μείωση 22% θα παίρνει 586,08 ευρώ μικτά.
- ενας εργαζόμενος άγαμος με 2 τριετίες μέχρι σήμερα λάμβανε 887,99 ευρώ και με τη μείωση του 22% θα παίρνει 692,63 ευρώ μικτά.

 
Σελίδα 951 από 1081