Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Πούτιν: Χαρίζει φόρους σε 50 εκατ. Ρώσους οφειλέτες
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 11:23

Φόροι ύψους 80 δισ. ρουβλίων (περίπου 1,5 δισ. ευρώ) παραγράφονται για 50 εκατ. Ρώσους οφειλέτες, σύμφωνα με απόφαση του ισχυρού άνδρα της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της χθεσινής ετήσιας συνέντευξης Τύπου, η οποία προκάλεσε έντονες συζητήσεις και σχόλια, ενώ χαρακτηρίσθηκε από αρκετούς αναλυτές «προεκλογική»,

Ο κ. Πούτιν αναφέρθηκε εκτενώς στα τρέχοντα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους Ρώσους πολίτες, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την παραγραφή φόρων που οφείλουν στο δημόσιο 50 εκατομμύρια ψηφοφόροι περιλαμβανομένων και ατομικών επιχειρήσεων.

 

 
Αισιόδοξο το ΔΝΤ για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 11:22

Το ΔΝΤ είναι αισιόδοξο σε ό,τι αφορά μια συμφωνία ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Γουίλιαμ Μάρεϊ, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Το ΔΝΤ θα δημοσιοποιήσει τις επικαιροποιημένες προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στις 22 Ιανουαρίου.

 

 
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΩΛΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΣΤΑ FUNDS ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 11:18

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Οι τράπεζες πωλούν τα κόκκινα δάνεια στα Funds μέχρι και με 3% της αξίας των δανείων, αλλά απαγορεύεται να καλέσουν τον Έλληνα οφειλέτη και να του προτείνουν το ίδιο, όπως γίνεται σε άλλα κράτη. Γιατί γίνεται αυτό; αφού ούτε το κράτος, ούτε το δημόσιο χρέος εξυπηρετούνται με αυτή τη λογική; 

 
Επιμένει σε δίκη για τους έξι του ΤΑΙΠΕΔ ο εισαγγελέας
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 11:06

Να παραπέμψει σε δίκη τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «μη επωφελούς αξιοποίησης» 28 ακινήτων του Δημοσίου προτείνει ο εισαγγελέας στο Συμβούλιο Εφετών. Η υπόθεση αφορά την περίοδο 2013-2014 και αφορά έξι κατηγορούμενους.

Ο εισαγγελέας Εφετών Ανδρέας Καραφλός, που παρέλαβε για δεύτερη φορά προς γνωμοδότηση τη δικογραφία για την υπόθεση, κρίνει ότι πρέπει να δικαστούν για κακουργηματική απιστία.

 

 
“Όχι” στον Σόρος
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 11:05

Με ένα συντριπτικό “όχι”, οι Ούγγροι απέρριψαν το “σχέδιο Σόρος”, που θέλει, ένα εκατομμύριο μετανάστες να εγκατασταθούν στην Ευρώπη ετησίως, την κατάργηση του φράχτη κατά μήκος των νότιων συνόρων της Ουγγαρίας και την κατανομή των μεταναστών μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ, βάσει των υποχρεωτικών ποσοστώσεων. Βεβαίως αυτό ονομάζεται σχέδιο Σόρος από την Βουδαπέστη.

 

 
Σελίδα 8 από 954