Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Ποιά τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για την Ελλάδα
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 12:24

Σε μιά βαρυσήμαντη ομιλία του ο καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Κωνσταντίνος Ρωμανός ξεδίπλωσε όλα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για την Ελλάδα και αποκάλυψε ότι οι νεοταξικές δυνάμεις, κυρίως Γερμανία και πολυεθνικές που αυτή εκπροσωπεί,  που πιέζουν για ‘ανοιχτά σύνορα’ στοχεύουν στην πλήρη ισοπέδωση της εθνικής ταυτότητας, των χωρών της Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδος.

Αποσπάσματα απο την σημαντική ομιλία του

 

 
Εξαίρεση των σχολικών κυλικείων από τη χρήση POS
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 12:23

Σύμφωνα με την απόφαση 45196/26.4.2018, από τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) «56.29 Άλλες υπηρεσίες εστίασης» του πίνακα της παρ. 1 του άρθρου 1 της αριθμ. 133473/05-12-2017 (Β΄ 4309) "Συμπλήρωση και τροποποίηση της αριθμ. 45231/2017 (Β΄ 1445) απόφασης των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών, «Ρύθμιση υποχρέωσης Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/2016 (Α΄240)»", εξαιρείται η υποκατηγορία του ΚΑΔ «56.29.20.04 Υπηρεσίες που παρέχονται από σχολικές καντίνες (κυλικεία)»
 
Γιατί η είσοδος και παραμονή στο ΕΥΡΩ κατέστρεψε την Ελλάδα
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 08 Μάιος 2018 10:40

και φτωχοποίησε την μισή Ευρώπη, σε 8 μόλις χρόνια!

 Υπάρχει έξοδος από την κρίση;

Είναι πασιφανές ότι η πατρίδα μας διέρχεται μια πρωτόγνωρη κρίση, πληγωμένη από όλες τις πλευρές, οικονομικώς, κοινωνικώς και γεωπολιτικώς. Η πολύπλευρη και μακροβιότερη κρίση για μια ανεπτυγμένη οικονομία σε καιρό ειρήνης, εύλογα αποτελεί έναν γρίφο. Πώς εν μέσω τόσης αφθονίας και πλούτου, κυρίως, των βορείων κοινοτικών μας εταίρων, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη συμφορά από τα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου;

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 12 Μάιος 2018 15:30
 
Το τέλος των απλογραφικών βιβλίων... με τη μορφή που τα ξέραμε ως τώρα….;
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 08 Μάιος 2018 10:34

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, όλοι οι συνάδελφοι λογιστές ανά την επικράτεια, ζούμε στο ίδιο έργο θεατές… Αλλαγές επί αλλαγών επί καθημερινής βάσης, εκατοντάδες νόμοι, διευκρινιστικές και μετά από λίγο διευκρινιστικές επί διευκρινιστικών!

Τα χτυπήματα που δεχόμαστε είναι και απανωτά και ακαριαία…Η απλοποίηση των φορολογικών και εργατικών νόμων είναι ένα άπιαστο όνειρο…Αντί αυτού η πολυπλοκότητα που φέρνουν όλες αυτές οι διαφοροποιήσεις στον τρόπο που κάνουμε την δουλειά μας, το μόνο που επιφέρει είναι μια απίστευτη σύγχυση…. ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ;

 
Πρέπει να δοθεί απάντηση στους Γερμανούς: Μετά το Μνημόνιο οι πολεμικές επανορθώσεις…
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 11:59

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά οι Γερμανοί εξακολουθούν να έχουν σχέδια για μας. Κοινώς δεν πρόκειται να μας αφήσουν σε…χλωρό κλαρί. To πράγμα «φωνάζει» από μακριά. Και οι μόνοι που κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν είναι οι ντόπιοι απολογητές του Τέταρτου Ράιχ, οι επαγγελματίες «ευρωλιγούρηδες» και εσχάτως η κυβέρνηση Τσίπρα που από τα…«Go Back Madam Merkel» ξέπεσε στο…«Ανοίξαμε και σας Περιμένουμε». Η απόλυτα εξουσιαστική και συνάμα εχθρική στάση του Βερολίνου, που πρόσφατα στηλιτεύθηκε και από μεμονωμένα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ελάχιστη σχέση έχει με πρόσωπα. Ηταν εύκολη λύση για κάποιους η δαιμονοποίηση του απεχθούς Σόιμπλε με την αναιδή και υβριστική προς τους Ελληνες ρητορική.

 

 
Σελίδα 6 από 992